Land Of The Living – En ikke helt ordinær syngedame…

Land Of The Living – En ikke helt ordinær syngedame…

Gleden var da stor, da det viser seg at Kristine er en jente med mere talent enn hva jeg hadde trodd. Ikke bare har hun en stor stemme (her skiller hun seg kraftig ut fra sine «medsøstre»), men hun behersker samtlige instrumenter som er brukt på platen! Jeg spår en kommende disco-diva som vi vil få høre mere til. Materialet hun presenterer på debutalbumet Land Of The Living, består ikke av nytenkning i noe særlig grad, snarere tvert imot. Kristine W beveger seg heller tilbake til 80-tallet i så måte. Hun har fått hjelp fra genierklerte Rollo og Sister Bliss fra Faithless til finpussen på albumet, og resultatet som foreligger er en riktig så fornøyelig sak.

Musikalsk sett vil det være enklest å plassere henne i båsen for disco, men jeg vil samtidig understreke at denne amerikanske jenten har mer å fare med enn hva «stemplet» tilsier! Land Of The Living består av en samling potensielle hitlåter som bør kunne ta innersvingen på mye av det man ser på dagens hitlister! Lykke til Kristine – jeg ønsker deg ihvertfall velkommen inn på arenaen!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.