The Artful Dodger – Made in Norway!

The Artful Dodger – Made in Norway!

Ian Hunter er ingen stor sanger, og hans evner på gitar og piano er svært begrenset, men som låtskriver er han på sitt beste stor! Han har et godt tak på balladene, som det heldigvis er en del av her. Aller best er han på Resurrection Mary og den vakre hyllesten Michael Picasso til ære for sin nære venn, nylig avdøde Mick Ronson.

Rockerne er derimot av vekslende kvalitet. Something To Believe In er direkte kjedelig og tittellåten som begynner bra, når aldri klimaks. Minuset med hele platen er at mye av det låter for likt og at en del av låtene bærer preg av hastighetsarbeide. Men så hadde jeg også store forhåpninger til produktet…!

På albumet får ellers Ian Hunter Patterson (jepp, det er hans navn) hjelp av musikere som Torstein Flakne (Stage Dolls, The Kids), Frode Alnæs (Dance With A Stranger) og Kjetil Bjerkestrand. Det er også gjort plass til de gamle ringrevene fra Hunters «gamledager»; gitaristen Robbie Alter, bassisten Pat Kilbride og trommeslager Dennis Elliot (en gang også medlem av Foreigner).

The Artful Dodger har forsåvidt blitt et OK album, men midt-på-treet-plater har Hunter allerede servert oss nok av.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.