Highway Of Life – Ja!

Highway Of Life – Ja!

Her er det lagt vekt på de tradisjonelle countryinstrumentene gitar, fele, mandolin samt bass og trommer. Det forrige studioalbumet til Shaver,var det kritikerroste albumet Tramp On Your Street (1993).

Nå er de tilbake med oppfølgeren Highway Of Life og det er et svært godt album også. Det er blitt et mer akkustiskbasert album enn Tramp On Your Street med en miks av honky tonk, Western swing, blues og mer rettfrem country.

Det er godt spillt, godt sunget og det er gode låter fra Billy Joe som skrev flere av Waylon Jennings store hit, deriblant Honky Tonk Heroes. Nesten like god som Tramp On Your Street og må absolutt innlemmes i platesamlingen.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.