Ain’t We Funkin’ Now – Om store frisyrer og gitar oppunder armene – og tidenes disco-slager!

Ain’t We Funkin’ Now – Om store frisyrer og gitar oppunder armene – og tidenes disco-slager!

Ain’t We Funkin’ Now inneholder stoff fra perioden 1976-84, og er plassert i kronologisk rekkefølge på albumet. Her finnes utvilsomt mye bra, uansett hva du velger å kalle det. At de også har hatt en karriere i jazzfunkens verden, kommer tydelig frem på spor som I’ll Be Good To You, Streetwawe og Q, mens renere funk preger spor som Get The Funk Out Ma Face og Ain’t We Funkin’ Now. Discolyden begynner først å prege låtene fra Ride-O-Rocket (fra 1978 og resten av karrieren). Brødrene har dessuten laget tidenes beste disco-låt i form av Stomp fra 1980, som selvsagt er inkludert sammen med Light Up The Night (som utrolig nok nådde høyere opp på salgslistene dengang).

Disse to låtene er alene grunn nok til å anskaffe deg denne CD’en, mens du i tillegg får anledning til å lære duoen å kjenne på en del andre premisser. Stomp er forresten den ultimate disco-låt, og har en drivkraft som plasserer dem oppe blant de virkelig store klassikerne – uansett gren! Store ord om høye frisyrer og gitarer, med andre ord!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.