Atterklang – Mye gjenklang!

Atterklang – Mye gjenklang!

Tekster som blant annet er hentet fra Olav Mosdøl, Olav H. Hauge og Tarjej Vesaas er tonsatt av Sondre selv, og at han har «hørt» musikken gjennom lesing av tekstene, har han helt tydelig fått frem – til hver minste detalj! Utover disse, står blant annet Geir Tveitt for enkelte melodier. Selvsagt har hans medmusikere også vært med å prege albumet; produsent Knut Reiersrud (diverse strengeinstrumenter), Henning Sommerro (harmonium), Einar Mjølsnes (hardingfele), Hans fredrik Jakobsen (gitar, trekkspill og fløyte), Paolo Vinaccia (perkusjon), Jørunn Bøgeberg (bass) og Oslo Kammerkor.
Høy kvalitet preger hele platen, men særlig vakkert er det på Fuglen Og Fjellet som er en slags canon av tradisjonelle Stevtonar Frå Setesdal fortreffelig mikset sammen med den like tradisjonelle Den Triste Tranens Sang fra Buthan (fremført av Bratlands venn og sangelev Jigme Drupka). Denne fremførelsen rører ved noe dypt inne i meg!
Atterklang anbefales på det aller sterkeste!

Anne Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.