Piece Of My Heart – Greit nok!

Piece Of My Heart – Greit nok!

Faith Hill er en av de nye kvinnelige countrystjernene som sleger bøttevis med plater i Statene. Hun har gitt ut to album som tilsammen har solgt i nærmere 5 mill. eksemplarer «over there». I tillegg har hun vunnet to Grammies, og synes å være vel akseptert blant amerikanske kritikere.

Piece Of My Heart er satt sammen av de beste låtene fra hennes to album og er myntet på det europeiske markedet. Det er snakk om velpolert countrypop med en hovedvekt av romantiske ballader. Hennes stemme kler materialet bra, men tittellåten har f. eks. blitt gjort mye bedre av Janis Joplin som kler denne låten mye bedre enn hva Faith klarer her med sin klare og sukkersøte stemme.

Resten av albumet, som forøvrig også inneholder to helt nye låter, holder seg innenfor Nashville’s etterhvert stramme rammer. Piece Of My Heart er langtfra det verste jeg har hørt fra denne typen artister, bare litt lite utfordrende å høre på i lengden!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.