Radla Med Deiser – Stavanger, asfaltbyen i reprise?

Radla Med Deiser – Stavanger, asfaltbyen i reprise?

En gang på begynnelsen av 80-tallet var Stavanger en rockeby som huset flere interessante grupper og artister. Oljebyen fostret bl.a. opp . Gruppen Asfalt var nærmest «lillebroren» til Stavangerensemblet, og gav tilsammen ut tre album: Har Du Hørt Det Verre (1981), Kor Så Helst (1982) og Få Det Ud (1983). Radla Med Deiser er en slags Best Of-plate med materiale plukket fra deres tre album, med en ny låt, Du Er Den Gladeste.
Jeg må nok dessverre meddele at de gamle sangene ikke har tålt tidens tann.

De låter svært likt andre grupper fra samme periode, og mangler den levende gnisten som f. eks. Stavangerensemblet hadde. Noen av låtene ligger faktisk på grensen til det dansebandaktige, som ikke er et pluss, men heldigvis finnes her etpar unntak.

Låtskriver Tor Salomonsens Lennon-hyllest, Takk Skal Du Ha er bra og etpar av balladene er fine. Men alt i alt er Radla Med Deiser for dem som allerede er ihuga fans, som muligens også har Stavanger som hjemby!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.