This Is The Time – The Christmas Album – Julen er en tid som oftest kommer sent på året…

This Is The Time – The Christmas Album – Julen er en tid som oftest kommer sent på året…

Som juyleplate fungerer This Is The Time – The Christmas Album bra. Gamle juleperler som Silent Night, Joy To The World, O Holy Night og White Chistmas fungerer alle brukbart med Boltons hese, men likevel silkemyke stemmeprakt. Han prøver seg sågar med litt rock’n’roll/rhythm’n’blues på Santa Claus Is Coming To Town, men uten at jeg smører inn håret mitt med brylkrem av den grunn. Dette er nok albumets minst vellykkede forsøk på den riktige julestemningen. Beste spor er Ave Maria som er fremført i duett med supertenoren Placido Domingo, hvor heller ikke mr. Bolton skuffer. De nye låtene This Is The Time (duett med Wynona Judd) og Love Is The Power er av godt gammelt Bolton-kaliber, altså ikke særlig bra. Disse to kan fordelaktig programmeres vekk!

Så skal du bare ha en sukkersøt juleplate i år, så trenger ikke This Is The Time… være det aller verste valget!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.