No. 2 Live Dinner – Invester… NÅ!

No. 2 Live Dinner – Invester… NÅ!

Det hele er akkompagnert av svingende westernswing(!), smektende toner hentet syd for grensen eller drivende countryrock. Siden vi nærmer oss juletider er det kanskje på sin plass å nevne at platen inneholder den ultimate julesangen: Merry Christmas From The Family. Dette er en hysterisk morsom vri på de mer tradisjonelle julesangene hvor hverken familiehygge, engler eller annet kliss regjerer. Sangen er proppfull av drikkeferdige familiemedlemmers sterke ønsker om flere Bloody Marys, og handler videre om datterens meksikanske kjæreste, umulige unger fra ekteskap nr. 2 etc. Kort sagt; ikke akkurat en tradisjonell norsk julesang, men som allikevel har blitt min favoritt foran dette årets høytid!

Ellers inneholder albumet en forrykende versjon av The Road Goes On Forever (også gjort av The Highwaymen), samt glimrende Rollin’ Boy, Sonora’s Death Row og Mariano.

No. 2 Live Dinner har blitt et fabelaktig livealbum, og du er passe teit hvis du ikke levner det en sjanse!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.