Moseley Shoals – Muscle shoals…?

Moseley Shoals – Muscle shoals…?

Gruppen har skaffet seg tre hitsingler, senest med den glimrende The Circle. Birminghambandet henter tydelig inspirasjonen fra grupper som Free, Cream, The Beatles og Rolling Stones (når Brian Jones fremdeles var medlem).
Og på enkelte låter, som verset på The Day We Caught The Train og Fleeting Mind, hører vokalist Simon Fowler ut som vokalisten (jeg har glemt navnet) i symfo-rockbandet Barclay James Harvest ! OCS`s låter er ,stort sett, av høy kvalitet; velspillt, fengende og med høy faktor av «har jeg ikke hørt det før»?. Med andre ord ikke spesiellt nyskapende saker, men dette er en plate det er vanskelig å mislike. Moseley Shoals består faktisk av ti klare singelvalg. Og ti ut av tolv er vel ikke så verst ?.
Som bonus får du en gjesteopptreden av superfan Paul Weller. Årets britiske utgivelse ?

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.