From A To B – From Octopus’ garden…

From A To B – From Octopus’ garden…

Hvem av brit-pop bandene som synger: «…cause it’s easy, to let it slip away. You know you need more, what the others say. It’s easy…osv.» hver bidige drag, kan du gjerne undres, for dette må da minst være det 158’ende av slaget som opererer med høy Beatles-føring om dagen! Sant skal sies at Octopus her, ikke gjør sine ting noe verre enn andre, faktisk skiller de seg innimellom positivt ut i forhold til de fleste alternativene! Til tider synes jeg faktisk at jeg skimter sekvenser som ikke er ulike ting som gamle helter som The Jam og The Undertones gjorde i sine glansdager. På King For A Day for eksempel, kan det forresten også virke som om Brett Andersen (Suede) har steppet inn som låtskriver (og vokalist) for Beatles i deres psykedeliske perioden (ca. 1967), på et spor som ikke har dukket opp før nå(!). From A To B inneholder ellers mange perler, og bandet bør belønnes for oppfinnsomheten oppi all resirkuleringen som vi allikevel ikke kommer unna! Octopus har laget en stilsikker og treffsikker plate som bør fenge de fleste som en eller annen gang har hatt et positivt forhold til britisk popmusikk!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.