I Saw The Future – Strikeomania

I Saw The Future – Strikeomania

Strike er DJ’ene Andy Garner og Matt Cantor, samt vokalist Victoria Newton. Etter at Andy og Matt fikk sin første hit på dansegulvene, Formula 1, traff de den australsk fødte jazz-sangerinnen, Victoria, og sammen laget trioen singel nummer to, U Sure Do. Låten, som er spor nummer 7 på albumet, gjorde rent bord på alle DJ-lister i England, og senere også i mer globale størrelser. Dette er en låt med friske «beats» og god rytme, og representerer gjerne en mal for resten av albumet, skikkelig god dance-musikk, som for folk opp av stolen og ut på gulvet.

Hele albumet består av suveren dance-musikk, og alle sporene er mikset nøye og behagelig sammen, men jeg vil gjerne trekke frem noen godbiter: Min favoritt er trolig spor nummer 2, I Have Peace. Låten begynner lett med piano og Victoria sin gode og klare stemme, for så å gå over for å finne rytmen. Deretter kommer det hele i gang med litt rap fra K-Gee. Låten bygger seg hele tiden opp, og forenes i siste halvdel med glimrende bakgrunnskor sammen med Victoria.

Låt nummer 4, The Morning After, er av en litt roligere karakter, og kan minne litt om god 80 talls dance. Inspiration, spor 5, får det hele litt opp i tempo igjen, også her får vi et passende rap innslag i låten, kanskje et bevis på at Strike følger med tiden. Låten var nr. 1 på Pop Tip-listen i U.K, da den kom. På spor 8, Wrapped Inside The Rhythm, stemmer Strike i med litt mer technoispirert dance, og de lykkes der også.

For å gjøre en lang historie kort: Dette er et album satt sammen av medlemmenes forskjellige musikalske historie, og jeg synes Strike imponerer, når de lager så mange og gode dance-låter på et og samme album. Musikken går gjennom hele spekteret av dance-musikk, og tittelen I Saw The Furture er sier det meste som er å si! Kjøp den!

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.