Dingli Bang – Solid Eggum!

Dingli Bang – Solid Eggum!

Livssyklus, parforhold, samfunn og individuelle fokuseringer på kvinnen (særlig) og på mannen, preger også Dingli Bang, men helt uten at det virker som om trubaduren har stagnert i forhold til tidligere utgivelser! På den musikalske delen har han denne gang fått med seg bandet Locomotives, og Eggum låter friskere i deres komp enn hva han har gjort på lenge. Det bør kanskje allikevel tilføyes at Dingli Bang ikke har blitt et rockealbum av den grunn, men backingen er ny i forhold til hva vi kanskje forventer oss av denne artisten. Det kler ham godt.

Dingli Bang anbefales fordi det først og fremst er et godt album (musikalsk sett), men også fordi det er fremført av en dyktig artist som har mye å formidle. Jan Eggum er både lunefull og direkte, samtidig sjarmerende og humoristisk – på kav bergensk! Diggilo diggilei, hubba hubba zoot-zoot – DINGLI BANG!!!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.