Ixnay On The Hombre – Ganske bra… i grunnen!

Ixnay On The Hombre – Ganske bra… i grunnen!

I kjølvannet av alle band som dukket opp ved punkens gjenoppstandelse for noen år siden, har The Offspring tydeligst bevist at de har taket på hva de holder på med. Mens band som Green Day og Silverchair drukner i mengden, makter The Offspring å surfe videre på bølgen uten å dukke under og «miste brettet»! Ixnay On The Hombre har blitt et helstøpt album, bestående av fengende låter som bråker(!). Det føles uriktig å sette The Offspring opp mot legendariske Sex Pistols eller andre «ekte» punkere, men de har allikevel en teft som gir dem rett til en viss form for musikalsk respekt!

Mer eller mindre alle låter på dette albumet fenger, og både låtskrivermessig og musikalsk sett holder albumet mål. Du må grave deg tilbake til begynnelsen på 80-tallet for å finne like stor musikk innen sjangeren. Det begynner å bli noen år siden The Damned, The Undertones eller Buzzcocks hadde noe særlig inspirerende ute på markedet, så da er det en fornøyelse å finne yngre amerikanere som på en måte viderefører arven fra de gode gamle dager! The Offspring har bevist at de kan, og Gid de lenge, lenge leve må….!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.