Jet Age – Nesten til å bli direkte lykkelig av

Jet Age – Nesten til å bli direkte lykkelig av

Bandets medlemmer kan selv knapt nok ha vært påtenkt på den tiden. Derfor er det ekstra stilig(!) hvordan helter som Helgenen, Kojac, Columbo, Cannon og McCloud liksom dukker opp på netthinnen (som om de har ligget gjemt bak et forheng i alle disse årene som har gått siden), idét jeg setter på Jet Age. Vi har fått mange smaksprøver gjennom NRK To-programmet Direkte Lykke, men det blir allikevel noe annet å få dette stoffet på plate.

Instrumentalmusikk som dette har ikke for vane å dukke opp i bøttevis, og det er fristende å begynne å lete i fars platehyller for å se om det finnes noe tilsvarende «forhistorisk» der i gården! Kåre & The Cavemen har funnet en oppskrift som fungerer, først og fremst fordi ingen andre gjør det samme (lengre), og det beste av alt er måten de får det til å låte så «super-hipt» på.

Tviler på tross av storhetsfølelsen som eksisterer så lenge Jet Age surrer på CD-spilleren, vil kunne gjentas ved en eventuell oppfølger i samme stil, så her hjelder det å nyte varen mens den fremdeles er fersk. Men her og nå (og det er det som teller!) er Kåre & The Cavemen noe av det hippeste, kuleste og umoderne moderne(!) som finnes på platemarkedet, så la det stå til og enjoy (re)living in the jet age…

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.