Månestein – Treffsikker og elegant!

Månestein – Treffsikker og elegant!

Åpningsstrofene på Månestein gir et inntrykk av en noe røffere Kari enn hva vi er vant til. Gledelig er det at de fyldige gitarene kler hennes røst minst like godt som vise-arrangementene som har vært mer vanlig på tidligere utgivelser. Produsent Erik Hillestad og bandets egne arrangementer fører til at vi blir presentert en delvis «ny» Kari Bremnes, hvor bruken av gitarer spesielt markerer skillet.

Jevnt over er komposisjonene også denne gangen av godt Kari Bremnes-merke; flotte og personlige. Samtlige spor skrevet av Kari selv, så ogå den norske teksten til tittellåten fra filmen The Rose, som bærer tittelen Rose. Tekstmessig er Kari treffsikker og profesjonell, og den nordnorske fremførelsen gjør det hele enda litt mer interessant og uforutsigbart. Ishavsdronningen har gjort det igjen; levert enda en nesten perfekt plate som hun har all grunn til å være stolt over!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.