One Fierce Beer Coaster – Morsomt og freidig!

One Fierce Beer Coaster – Morsomt og freidig!

Den inkluderte hitlåten Fire Water Burn har de fleste etterhvert et forhold til, og har du sansen, får du her et proppfullt album av tilsvarende låter. Bemerk disse låttitlene; Kiss Me Where It Smells Funny, Lift Your Head Up High (And Blow Your Brains Out), I Wish I Was Queer So I Could Get Chicks og Why’s Everybody Always Pickin’ On Me? , så kan du selv tenke deg hvordan tekstene er. De fleste står heldigvis stødig på egne ben, mens formen er variert; alt fra bråkebøttepunk til disco. Tekstene er utvilsomt det bærende element, hvor samtlige er frekke og freidige i formen, og ikke minst sært morsomme!

Bloodhound Gang er minst like store i kjeften som Frank Zappa kune være, de har like mye energi som Beastie Boys og er like utfrikete og upolerte som Beck og Eels tilsammen. Totalt sett er One Fierce Beer Coaster en trivelig party-plate, hevet langt over det nivået som denne typen plater ofte ligger på. Frekt og freidig, med en anelse egosentrisk fremførelse. Arrogansen som hele tiden ligger og lurer, forblir på et merkverdig vis troverdig og morsomt. Bloodhound Gang har levert en plate som sannsynligvis ikke alle vil tåle, men ser du litt overfladisk på alle gruppene de «driter ut», skulle jeg tro at de fleste kan tåle innholdet – hvis du ikke er amerikaner da!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.