Whatever And Ever Amen – Gir ikke det helt store «kicket»

Midt-på-70-tallsutgavene av Billy Joel og 10CC synes å være de mest naturlige referanser, men det skal samtidig sies at de låter litt mer… eh, punkete – på et vis. Låtene er jevnt over av en kvalitet som ligger godt over snittet, mens dette for andre gang på forholdsvis kort tid blir litt mindre interessant. Jevn over, er Whatever And Ever Amen et greit nok album, men mangler de helt store høydepunktene som forgjengeren fløt på. Ben Fold og vennene hans bør kanskje vurdere å gjøre noe annet neste gang, for med litt variasjon kan disse folkene nå langt, men da må ikke den samme oppskriften benyttes en tredje gang. Det begynner allerede å være anstrengende nok å henge med her. Lykke til videre!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.