Emmanuel’s Secret – Claudia’s lille hemmelighet

Emmanuel’s Secret – Claudia’s lille hemmelighet

Låtkvaliteten er gjennomsnittlig et par hakk høyere og soundet synes å være hentet fra andre steder enn Nashville. De ti låtene, som alle er selvkomponerte, er pent pakket inn i lydkulisser frambrakt av synther, tapeloops og el-gitarer som tidvis minner om det Daniel Lanois gjorde på Emmylou Harris’ Wrecking Ball. Tydeligst er dette på åpningssporet, den nydelige The Belle Of Singapore.

Dette nye lydbildet passer Claudia Scott godt og bare unntaksvis er det mektige lydbildet ødeleggende. Spesielt på en del av de rolige sangene virker alle disse effektene og synthveggene etterhvert noe anmasende. Claudia Scott har på dette albumet skrevet en rekke gode låter, som Belle Of Singapore, Emmanuel’s Secret og Wasn’t It Enough, og hun synger fremdeles godt, ja kanskje bedre enn på lenge.

Hun blir backet av et ungt og forfriskende band bestående av Jørn Raknes (gitar), Tor Einmo (trommer), Jon Brandnes (bass) og Vidar Ersfjord (keyboards). Videre opptrer produsent Erik Honoré (synth) og Ingrid Shank på cello.

Emmanuel’s Secret har blitt et glimrende album som fortjener å bli kjøpt av et stort publikum og onsdag 30. april åpner hun årets Ole Blues Festival med konsert på Maxime. Sørg for å være der.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.