Hear In The New Frontier – Noen ganger er det ålreit

Hear In The New Frontier – Noen ganger er det ålreit

Heavy Metal et sted midt i mellom Iron Maiden, Rush og Metallica er en passende beskrivelse på denne gruppens musikk. Skrikende vokal (heldigvis dempet en smule på denne utgivelsen), et lass av gitarer og en takt som skifter raskere enn du klarer å si Wolverhampton Wanderers. Bandet er fra Seattle uten at grungebølgen har innvirket nevneverdig på disse gutta. Det er flinke karer som vet å traktere sine instrumenter og vokalist Geoff Tate har dempet lysten til å skrike en smule. Innimellom gitarene og taktskiftene aner vi en smule popsensibility som gjør det lettere å høre på albumet. Slettes ikke det verste jeg har hørt av slik musikk.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.