The Very Best Of The Everly Brothers – History – Greit, men unødvendig

The Very Best Of The Everly Brothers – History – Greit, men unødvendig

Fem av sangene (bl. a. The Price Of Love, Walk Right Back og Cryin’ In The Rain) er hentet fra gjenforeningskonserten de holdt i London, 23 september 1983, og er alle absolutt hørverdige. Studioversjonene er likevel å foretrekke.

Arcade har gjort seg litt mer flid enn hva man vanligvis opplever med denne typen plater. I tillegg til en kort og grei historikk, har de også gjort plass til listeplasseringene de 20 sangene hadde på de britiske og amerikanske hitlistene. Alt i alt et helt greit samlealbum, om enn ikke akkurat en nødvendig utgivelse.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.