Top Notch – Hederlig forsøk fra Warlocks

Top Notch – Hederlig forsøk fra Warlocks

Dette er tydeligvis gutter med ambisjoner om å nå lengre ut enn til Oslos hip-hop miljø, og jeg mener at de kan klare det med albumet Top Notch. Her beviser de at de har teften, og platen er overbevisende innen sjangeren.

Jeg er langtfra noen ekspert i rap- og hip hop, men mener at jeg har hørt nok til å kunne si at dette er et bra produkt. Selvsagt er det minst et par etasjer opp til de som kan dette aller best, men det er ihvertfall et hederlig forsøk vi får i form av Top Notch. Singelen Time Flies er et foreløpig høydepunkt på albumet, samtidig som jeg vil påpeke at flere spor bør kunne nå opp på singellistene på egenhånd.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.