A-Sides – Det meste av de beste fra det beste Seattle-bandet på 90-tallet

A-Sides – Det meste av de beste fra det beste Seattle-bandet på 90-tallet

A-Sides er kanskje en overflødig utgivelse for den mest ihugan fansen, da den kun inneholder ett spor som tidligere ikke er utgitt (Bleed Together, opprinnelig innspilt for å få plass på det som sklulle bli bandets siste studioalbum: Down On the Upside).

Samlingen er en forholdsvis enkel og kronologisk gjennomgang over Soundgardens singelutgivelser (a-sidene, selvsagt!). I så måte fungerer dette utmerket som en Best Of-plate, selv om det kunne ha vært ønskelig med enda flere av bandets mange geniale låter.

Vi får forhåpentligvis en slik utgivelse om noen år, og enn så lenge kan vi ta et nostalgisk tilbakeblikk med mange store låter; Jesus Christ Pose, Rusty Cage, Spoonman, Black Hole Sun og Pretty Noose er alle selvsagt med her, i tillegg til mange andre gode komposisjoner. Er Soundgarden lite eller ikke representert i din platesamling, får du allikevel en god porsjon udødelig 90-tallsrock ved å skaffe deg dette albumet…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.