All Punk Cons – Say what ?!?

All Punk Cons – Say what ?!?

Saidiwas kan godt kalles en ganske god blanding av pop av det hardere slaget (i retning Small Faces?) og mer tradisjonell punk av typen som benytter mer enn tre akkorder. Skiva All Punk Cons har ligget en stund i spilleren; i begynnelsen for å pine meg selv gjennom den, men for etterhvert å oppdage at jeg faktisk liker det jeg hører!

Det som fenger er den musikalske bredden – du har liksom hørt det før, men hører man nærmere etter låter det allikevel nytt! Skal man si et friskt pust ifra smogen borte i Umeå? Flere av låtene er det god driv over uten at det virker ute av kontroll, variasjonene er store og plutselige, slik at man nesten blir hensatt til stillheten i en blomstereng.

Nøkkelen er å ta seg tid til denne platen, for da garanterer jeg deg nesten at du ikke glemmer Saidiwas med det første. Hva Paul Weller og The Jam ellers måtte synes om tittelen vites ikke i skrivende stund.

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.