Spiceworld – Kryddersuksess AS – bedre enn forventet

Spiceworld – Kryddersuksess AS – bedre enn forventet

Man kan i grunnen si hva man vil om fenomenet Spice Girls, man kan elske eller hate dem, men mediasirkuset rundt dem har på tross av alle fordommer lært dem å bli profesjonelle forretningskvinner (eller jenter, snarere). Spiceworld er faktisk (og utrolig nok) helt greit til sitt bruk!

Når småjenter- og yngre tenåringsjenter først skal ha «dille» på en popgruppe, kan de like gjerne rette sin oppmerksomhet mot Spice Girls som mot noen andre, da innholdet på albumet holder en standard som (i motsetning til forgjengeren) kan aksepteres.

Balladene kunne de kanskje ha spart oss for, mens det resterende stoffet (med gladjazz/Broadwaysporet The Lady Is A Vamp som den store outsideren) fungerer i sin form. Direkte spennende blir dette selvsagt allikevel aldri, men sant skal sies, resultatet kunne tross alt ha blitt mye verre! Spiceworld fungerer garantert for sitt tilegnede publikum, og da er jeg redd vi bare må leve med dem en stund til.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.