Scroll To Top

B-Sides And Otherwise – Mer enn bare «kjekt å ha»

Artister: Sjangre:
Karakter

Stoffet plukket fra årene 1992-96, og kunne skatens meg ha blitt et fullverdig studioalbum hvis man betrakter stoffet som det det nå har blit; en langspillplate! Noen låter vil nok mange nikke gjenkjennede til, selv om de ikke har investert i CD-singler.

Noen spor er tatt opp i diverse radiosendinger, mens annet er fra soundtracks og samleplater. Ellers er det meste hentet fra CD-singler og fra bonus CD’er som har fulgt spesialutgivelser fra trioens ordinære studioalbum.

Uansett finner jeg svært mye ved platen interessant, noe som samtidig bekrefter hvilket enestående band Morphine er. Fullt på høyde med det beste de har gjort tidligere er det kanskje ikke totalt sett, men liker du Morphine i utgangspunktet, skal du ikke skyve unna denne samlingen!

Om skribenten

kommentarer