Album Of The Year – Kanskje ikke akkurat årets album, men…

Album Of The Year – Kanskje ikke akkurat årets album, men…

Albumets innhold har nok sine høydepunkter, som vi etterhvert har blitt vant til fra denne gjengen, men det skal mye til for at Faith No More imponerer i like høy grad som de engang gjorde. Mens band som f. eks. Radiohead fremdeles har en oppadgående kurve, har Faith No More flatet fullstendig ut. Man vet hva man får, og bør være tilfreds med det, liksom!
Først og fremst svikter det litt på låtmaterialet denne gang. Kvaliteter som har vært særpregende for dette bandet tidligere, uteblir, eller legges ikke merke til da det ikke låter så friskt som man kanskje skulle ha håpet.

Album Of The Year lever neppe opp til sin tittel, men vil nok likevel fornøye fansen. På den annen side, vil det neppe komme så altfor mange flere trofaste fans til her, da de som virkelig bør ha et tett forhold til Faith No More forlengst har oppdaget dem…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.