Innocent Voices – Praktfulle stemmer, bare synd at de er innpakket i plast

Innocent Voices – Praktfulle stemmer, bare synd at de er innpakket i plast

Stemmene fra korjentene er upåklagelige og tvers gjennom vakre, og jeg kunne godt ha blitt en tilhenger av dette, hadde det ikke vært for at idéen med å kombinere etniske stilarter med moderne synthesizere er oppbrukt for lenge siden. Det vil si, Enigma og Deep Forest har gjort dette før, men ikke nødvendigvis så mye bedre. Konseptet til Muse er litt anderledes da det på Innocent Voices utelukkende er konsentrert rundt bulgarske kor’s tolkninger.

Et komplett album basert på denne oppskriften, blir likevel i det meste laget, som det var det tidligere med Enigma og Deep Forest. Koret derimot, har tydeligvis mye interessant bak seg, som også skal ha blitt utgitt på egenhånd. Jeg tar dét som en smaksprøve for hva den opprinnelige musikken her er god for. Muse’s bidrag på platen, er faktisk det minst interressante, selv om jeg allikevel velger å anbefale denne framfor mye annet i sjangeren.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.