Guns In The Ghetto – Endelig – enda en UB40 til platehyllen…!

Guns In The Ghetto – Endelig – enda en UB40 til platehyllen…!

Men slik skjer ikke i UB40’s tilfelle; de har holdt på siden slutten av 70-tallet, og leverer fremdeles forsåvidt oppegående produkter innen reggae-sjangeren. Guns In The Ghetto er bandets n’te plateutgivelse, og verken bedre eller dårligere enn deres tidligere plater. Problemet med band av denne typen, er at man alltid vet hva man får, og høydepunktene eller nedturene forekommer omtrent ikke. Så og si alt UB40 har gitt ut er av et jevnt nivå som kan plasseres sånn litt over midt-på-treet, og årets utgivelse er intet unntak.
Jeg er verken skuffet eller overrasket – bare observerer at UB40 har gitt ut enda en plate! Greit nok, forsåvidt, men Guns In The Ghetto er ikke platen som får meg til å oppfordre andre til å løpe ut å kjøpe…! Har du derimot ingen UB40-plater i samlingen, kan du selvsagt like gjerne prøve denne…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.