Scroll To Top

Shadow Of The Moon – Hvorfor???

Karakter

Til alt overmål (eller bak mål) har han tenkt å dele denne interessen med det platekjøpende publikum. Og for å si det med engang; det kunne han ha spart seg (og oss). For maken til dritt har jeg ikke hørt siden Nils Arne Eggen sist åpnet kjeften. Det hele er tannløst, talentløst og i beste fall godt spilt. Men hva hjelper det når det hele er så fordømt kjedelig. Allerede med å titte på coveret går det opp for deg hva slags opplegg gamle Blackmore har tenkt å kjøre. Et tegnet cover av Blackmore som klimprer på gitaren mens kjerringen danser rundt leirbålet, er ikke akkurat det som tiltrekker dagens platekjøpende ungdom. Det hele topper seg da platens siste låt strømmer ut av høytaleren. Denne sangen viser seg å være en coverversjon av svenske Rednex’ Wish You Were Here (ikke akkurat tidenes låt, med andre ord!!!). Med Shadow Of The Moon er det bare å konstatere at Ritchie Blackmore skulle ha pensjonert seg da han forlot Deep Purple i 1975.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer