Songs From Northern Britain – Ikke hva det burde ha vært

Songs From Northern Britain – Ikke hva det burde ha vært

En mer treffende og samtidig uoriginal tittel må du lete etter. Songs From (som f. eks. på singelkuttet Ain’t That Enough). Selv om jeg tidligere har sett på dette bandet som ett av de store framtidshåpene, er det med en viss skuffelse jeg nå betrakter Songs From Northern Britain.

Det er langt fra en dårlig plate, og den skulle muligens kunne ha gjort større inntrykk på meg hadde det ikke vært for at jeg har et så tett forhold til Grand Prix. Problemet ser ut til å være at Teenage Fanclub engasjerer for lite denne gang.

Med unntak av etpar-tre kutt, finner jeg liksom ikke helt ut hvordan dette albumet oppleves. Det blir totalt sett aldri mer enn en middelmådig opplevelse, selv om jeg aldri så mye prøver å få noe mer ut av det!
Men, jeg har på langt nær gitt opp Teenage Fanclub! De kommer nok sterkt tilbake! Det tør jeg vedde på…

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.