Out Of The Blue – Out of the blue…and into the grey!

Out Of The Blue – Out of the blue…and into the grey!

Det hele dreier seg om radiovennlig popmusikk med islett av soul – musikk som i grunnen skulle kunne passe bra nå når det er sommer, og særlig da for Torhild her kanskje…?

Men, verden er som den er og slik musikk har lett for å bli glatt og upersonlig, og dessverre er det også slik med Torhild Sivertsens første forsøk på egenhånd. Radiofavoritten You`ve Got A Friend er en av de svakeste coverversjonene av den opprinnelig så vakre Carole King-låten jeg har hørt, sjelløs, livløs og nesten pinlig å lytte til. History er direkte intetsigende og kjedelig, det samme kan sies om Lonely og om Sorry. Heldigvis får vi et lite oppløft av inntrykket ved andresingelen Tell It Like It Is som er ikke så verst og Insensitive er faktisk ganske god – for å være innenfor denne genren. Det hele er glatt og tidsriktig produsert av David Eriksen med hjelp av Torhilds ektemann Per Hansmark og Stein Berge Svendsen.

Out Of The Blue er totalt sett en så dårlig plate at jeg er redd den kan bli en storselger. Hvis det er slik det føles å komme out of the blue, så tror jeg at jeg velger å være forever blue.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.