Bridges To Babylon – Stones gjør det igjen

Bridges To Babylon – Stones gjør det igjen

Bridges To Babylon er fullt på høyde med flere av Stones’ vellykkede produksjoner de siste tredve år.

Det er bemerkelsesverdig at et band som allerede hadde fått sitt gjennombrudd før jeg var født, fremdeles klarer å lage plater som har livets rett. Jeg kan smatidig forstå at bandmedlemmene lurer på hva de skal finne på for å holde interessen oppe, men må samtidig ta av meg hatten (hvis jeg hadde hatt en) for pågangsmotet og innlevelsen de fremdeles klarer å frembringe.

Selv om åpningssporet Flip The Switch er en forholdsvis tradisjonell Stones-sak, går singelkuttet Anybody Seen My Baby? de fleste av dagens artisters hitlåter en god gang! Det skulle være unødvendig å si, men jeg velger allikevel å påpeke at Rolling Stones fremdeles kan lage bemerkelsesverdige gode plater, noe deres kolleger fra The Beatles ikke er i nærheten av å kunne nå til dags (ihvertfall ikke på egenhånd)!

Bridges To Babylon hadde muligens blitt skamrost fra et samlet kritikerkorps hvis den var laget av debutanter, og jeg kan bare forsøke å begrense min påvirkning ved å sammenligne med tidligere Stones-materiale. Albumet er på mange måter et lite høydepunkt i karrieren til Stones, men kan vanskeliug komme opp mot bandets storhetstid fra begynnelsen av syttitallet.

Vi ender dermed på en sterk femmer, og bør kanskje for syns skyld også rette en takk til produsent Don Was som også har utført et glimrende arbeid her. Rock’n’Roll is here to stay!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.