24 Hrs – Til nytelse for alle døgnets tider

24 Hrs – Til nytelse for alle døgnets tider

Det at dama kan synge var jeg klar over (hun har ikke vært solist i Oslo Gospel Choir for ingenting!), men at resultatet skulle bli så bra overgår alt hva jeg hadde turd å håpe på; for dette er skikkelige greier! Fra de helt rolige balladene til det mer røffe soulpregede, serverer hun stemmebruk i toppklasse. Stemmen hennes er særegen, men av og til assosierer jeg den med Hanne Boel- og faktisk Randy Crawfords (det er ment som et kompliment, Grethe!). Ellers synes jeg at platen er et godt håndverk teknisk sett. Både produsering og lyd er meget bra.

Behagelig er mitt førstevalg som stikkord for denne utgivelsen. Det betyr allikevel ikke at hele albumet består av rolige låter. Farten, rytmen og det røffe er der (f. eks. Easiest To Stay og No Matter), men det bli aldri slitsomt (her har faktisk mange andre artister mye å lære). Med andre ord; du kan like gjerne danse heftig som å slappe av på sofaen til en låt som No Matter. Det samme kan sies om favorittkuttet mitt, Spread Your Wings, en gjennomført og bra kvalitetslåt.

Tittelen på albumet er svært dekkende; – Utslitt etter en hard dag på jobb? Sett deg ned og slapp av med 24 Hrs! Skal du dele en flaske rødvin med din bedre halvdel, prøv det samme! – Eller om du kanskje bare skulle trenge en behagelig bakgrunnsmusikk til dine gjøremål? Her er platen! Vi snakker altså om musikk som passer til ale døgnets 24 timer.

Til slutt bør jeg ta med at Onions er en flott og verdig avslutning på en overraskende god plate. Bravo Grethe Svensen!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.