Apocalypse Dudes – Rånerått

Apocalypse Dudes – Rånerått

Volumet økte i takt med vissheten om at dette var virkelig bra saker. Jeg måtte lene meg godt tilbake, for dette måtte bare simpelthen nytes i full konsentrasjon.

Undertegnede kan muligens oppfattes som en anelse syk i hodet(!), men da låta (og singelen) Get It On skringret gjennom høyttalerne, fór minnene tilbake til fjerde klasse: På benken foran sitter Lars med sitt vannkjemte hår og yndige dukkeansikt. Jeg sitter et par plasser bak og fantaserer om hvordan det ville være å piske Lars – sånn bare litt, liksom! Man sitter med andre ord med en følelse av at dette er fandenivoldsk bra!

Som en blanding av «satan-homo-dongeri-rockere»(!!) med en frontfigur som lett ville skremt vannet av selveste Kong Diamond! Turboneger anno 1998 er etter min mening en vellykket blanding av syttitalls-Kiss, Ramones og kanskje en dæsj Village People?

Jeg mener å huske å ha bivånet en konsert fra disse gutta fra noen år tilbake, men som samtidig ikke kan ha gjort så altfor stort inntrykk. Det tror jeg nok de ville ha gjort i dag. Det er tydelig at også pressen her hjemme og undergrunnskulturen i utlandet også har bitt seg merke i denne spydige og melodiøse glamrocken.

Jeg har aldri hatt sansen for å sammenligne band innenfor landegrenser, men kan likevel ikke nekte for at dette må være et av Norges beste band i dag.

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.