Read My Sign – Et nytt lys brenner…

De tre medlemmene av trioen er frontfigur og vokalist, Jana Gross, samt låtskrivere og musikere Andy Birr og Hendrik Roder. Deres første singel, Rescue Me er allerede blitt en stor suksess, både her hjemme og ellers i Europa, og singel nummer to, Read My Sign, som forøvrig er tittelsporet på albumet deres, er også kommet på marked og ser ut til å gjøre det ganske så bra den også. Begge disse to låtene er godt beskrivende for trioens musikalske potensiale. De har røttene dypt forankret i rocken verden, men tørr samtidig å eksperimenter og tenke nytt ved hjelp av dagens tekniske hjelpemidler. De er inne i en gate som fører frem til en mer åpen 90-talls rock, hvor en kan finne lyttere som ellers sverger til vidt forskjellige musikksjangre. Dette er ikke lett, men de har kommet trygt i havn.

Foruten de to nevnte singlene, som jeg mener holder et høyt nivå, vil jeg i tillegg trekke frem det første sporet på albumet, Hurry Up. Dette sporet er gjerne vel så bra egnet som singelutgivelsene. Låten har godt driv og god rytme, og trioen viser med denne låten at de behersker gode overganger med en solid oppbygging av klimaks. Muligens min favoritt. Et par rolige ballader som holder mål, finnes også på albumet, da tenker jeg på Imagine og spesielt Seeya, som er et pent stykke arbeid.

Bell Book & Candle har absolutt en fremtid. De tenner et nytt lys for morgendagens rock. Jeg anbefaler at du tar deg en tur i nærmeste platesjappe for å lytte til deres musikalske talenter. Jeg er positivt overrasket, og blir mer og mer fortrolig og imponert over deres musikalske nytenkning etter hvert som jeg lytter til dem. Dette er musikk du ikke går lei av med det første.

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.