Bonds, Beats & Beliefs – Tommy Tee tar over!

Bonds, Beats & Beliefs – Tommy Tee tar over!

På Bonds, Beats & Beliefs får han anledning til å vise seg som den mester han tross alt er på feltet (godt hjulpet av mer enn 30 gjester, vel og merke!).

Albumet er spilt inn i Oslo og New York, og bærer et visst internasjonalt preg. Foruten rappere som , N-Light-N, Mike Zoot, COD Crew, Zombie Squad, EZD og hva de nå heter alle sammen, kan man hvis man legger velviljen til, også høre at navn som Anita Skorgan og Dollie-jentene medvirker på platen. Foruten rapvokal fra kjente og ukjente artister, er ingredienser som banneord, sampling, scratching og programmering selvsagt viktige elementer for sluttresultatet.

Tommy Tee som til hverdags helst fungerer som produsent, har selv overtatt mikrofonen innimellom på platen, men overlater denne stort sett til andre. Likevel er det snakk om at Tommy Tee har snekret sammen sin egen greie denne gang.

Og det hele låter ganske tøft! Han unngår fellen å fri til det ultrakommersielle lydbildet som har preget hip hop-slagere de siste par år. De tunge og seige rytmene som blir servert går så absolutt i Tee’s favør, og helhetsinntrykket jeg sitter igjen med er at dette er bunnsolide saker! Tommy Tee har muligens rett i påstanden fra hit-singelen Takin Ova – noe han direkte oversatt utmerket kan klare med dette produktet!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.