Siren – Godt og varmt fra Bermuda

Siren – Godt og varmt fra Bermuda

Det hele åpner glimrende med singelvalget London Rain, en enkel poplåt med et sterk refreng som absolutt har hitpotensiale. Fortsettelsen lover også bra med den suggerende Blood Of Me og en midttempolåt, Heart & Shoulder, som ganske sikkert blir neste singel ut fra platen. Resten av albumet er også bra, men med et noe varierende kvalitet på låtene. Det er også liten variasjon i låtene; enten de er rene ballader eller når tempoet blir lagt sånn midt på treet. Jeg savner kanskje noen sanger med litt mer tempo og med mer sprut i.

Men alt i alt så har Heather Nova, som har god stemme og er svært så pen(!), laget en plate hun kan være stolt av. Hun står ihvertfall ikke tilbake for de utallige syngedamene som har preget popmusikken den siste tiden.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.