Du – Det gror…

Du – Det gror…

Enten så skylder de dama penger eller så er hun rett og slett flink både som låtskriver og framfører. Etter å ha hørt platen tror jeg det må være penger. Kødda. Anette kan synge hun, og ikke nok med det – hun kan også skrive sanger selv.

Det ekke dårlig det! Kanskje høres hun ut som en Anne Grete Preus, men hva gjør vel det? Platen er et bevis på at det gror bak de mer etablerte artister som Preus, Unni Wilhelmsen og ka de no alle heter. Platen har tendenser langt utover mye av det som befinner seg i samme gaten, og med tanke på at dette er debuten til Anette, så lover dette veldig bra.

Høydepunktene er flere: Blå Castello er jo en suveren låt, så også Unskyld Meg. Hvis Anette Mossin fortsetter i dette sporet blir det nok platesalg også, og det er vel det de lever av, eller? Kjøp denne og nyt den i svale sommerkvelder med litt vin og Blå Castello…

Torbjørn Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.