Greatest Hits – Så er spørsmålet: har Mötley Crüe mer å by på enn ex-kjærester til Holywoodbabes?

Greatest Hits – Så er spørsmålet: har Mötley Crüe mer å by på enn ex-kjærester til Holywoodbabes?

Sirkus Crüe tok umiddelbart av etter at debutskiva ble sluppet i 1982. Det gikk slag i slag utover hele åttitallet, og det hele kulminerte i en kjempe-ego-narko-jeg-vil-gå-solo-greie! Det ble en pause for en periode, og Vince Neil fikk til slutt lov til å komme inn i varmen igjen. Mötley Crüe påstår selv hardnakket at denne skiva er preget av kontinuitet…! Veeel… det finnes to nye låter på Greatest Hits: Bitter Pill og Enslaved.

Ingen av disse fikk meg i noe som helst i nærheten av en ekstatisk tilstand. Da er det noe helt annet med det litt eldre materialet, fra dengang Mötley Crüe spilte på Monsters Of Rock i Stockholm. Jeg opplevde bandet ved en anledning et par år senere, noe som heller ikke er et dårlig minne.

Man skal heller ikke skyve under en stol at Mötley Crüe har påvirket mange både med sin musikk og med sitt image. Samtidig kommer vi ikke utenom det faktum at det meste av det bandet har gjort i den seneste perioden bare blir så jævlig- og typisk amerikansk.

Nei, Crüe kan si akkurat hva de vil, men mange vil nok mene som meg at de første albumene var de eneste som var laget i ekte Mötley Crüe-ånd: Too Fast For Love!

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.