New Power Soul – En prins på ville veier

New Power Soul – En prins på ville veier

Dette er mannen bak en rekke store utgivelser på 80- og begynnelsen av 90-tallet. Purple Rain, Sign’O’ The Times, Graffitti Bridge, Controversy og Diamonds & Pearls er alle klassikere utgitt av dette musikkgeniet!

Etter bruddet med hans gamle selskap virker det som om gnisten til å lage kvalitetsmusikk er forduftet; New Power Soul er i så måte en fryktelig nedtur tatt i betrakting hva Prince har gitt oss tidligere! Det avanserte, spennende og vellagede er forduftet. Resultatet av dette er blitt en monoton og kjedelig funkdominerende plate.

Det virker på en måte som at det her er blitt samlet sammen et røkkel av låter som er blitt lappet sammen i hu og hast. Kvalitetsstempelet som alltid har fulgt denne mannen (sammen med New Power Generation) virker ikke lenger. For å få liv i stempelputen igjen er det mye som må gjøres; først og fremst må det monotone lydbildet endres. Dette er nemlig halvdødt og slitsomt repeterende. Det må jobbes mer med hvert enkelt spor, ikle det hele en sjel!

Vær så snill, mobilisér! Slik at vi ved din neste utgivelse kan lene oss tilbake å si : «Jeg visste det, han kan fremdeles. New Power Soul var bare en svært dårlig planlagt ide som ble kastet ut, og det i feil retning!»

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.