Popsie – Uten krydder

Popsie – Uten krydder

Denne gangen er det den svenske jentekvartetten Popsie som prøver seg, og originalen denne gangen er selvfølgelig engelske Spice Girls. Som ventet er promotiontrikset også hos disse jentene klart klassifisert. De skal være fire friske, vakre jenter, og alle har sitt særegne image. En er glad i sport, en annen elsker dyr osv. Ser en bort fra dette, og konsentrerer seg om det musikalske bidraget deres, så er ikke det så mye mer å skrive hjem om.

Musikalsk vil jeg kalle dette «billig europop». At musikken har en viss påvirkningskraft hos en del tenåringer tror jeg nok, og albumet vil nok selge inn noen kroner i kassen. Men jeg tror nok det blir med det. Hvis jentene har noen vokale kvaliteter, så kommer de ikke frem her. Produksjonsmessig vil jeg si at det er standard kjedelig. De har gitt ut to singler; Latin Lover og Single, men hos dem kan jeg heller ikke finne noe særlig å trekke frem, dessverre.

Det er mye bra musikk på markedet, så dette konseptet har vi ikke bruk for.

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.