Scroll To Top

The Best Of M People – Standardvare i bilen

Artister: Sjangre:
Karakter

Anført av Heather Small og hennes særegne og flotte stemme, serveres det her sytten spor som det nærmest er umulig å ikke like. Dette er nemlig kvalitetspop fra A – Å. Dere har sikkert hørt drøssevis av platens utvalg på radioen de siste årene. Bl.a. finner du Search For The Hero, Moving On Up, One Night In Heaven, Don’t Look Any Further, Testify, Just For You, Itchycoo Park samt en rekke andre M People-klassikere på platen. Min personlige favoritt må bli Angel St.

Det har blitt standardvare med CD-spillere i bilene på dagens marked. The Best Of M People vil også gli inn som standard i min bil. Det er noe med dramaturgien i låtene; tenker da først og fremst på refrengene og rytmen som gjør dette til en god ingrediens på landeveien. Det ligger an til en del “fingertromme-soloer” på rattet ja!

Kvartetten fra England har greid å selge millioner av plater, og det er ikke uten grunn. Deres karismatiske popmusikk holder et høyt profesjonelt nivå. Salgbar og god musikk skal være enkelt, fengende og nynnbart. Akkurat det har M People greid å få til. De gir seg forhåpentlig vis ikke med dette. Her er det mange gode år og utgivelser igjen!

Om skribenten

kommentarer