Abandon – De gamle er fremdeles…eldst!

Abandon – De gamle er fremdeles…eldst!

Gitarhelten Ritchie Blackmore har forlatt gamlingene og blitt erstattet av amerikaneren Steve Morse med en fortid i Dixie Dregs og Kansas. Det er likevel ingen grunn for fansen å fortvile; det høres fremdeles ut som Deep Purple anno 1970. Gruppa serverer oss fremdeles hardrock med massevis av pyroteknisk gitarspill og hammondorgel, og Ian Gillan kan fremdeles skrike.

Platen inneholder ingen umiddelbar høydare, ingen ny Smoke On The Water eller Child In Time, men låtutvalget holder en jevnt over bra standard med åpningssporet Any Fule Kno That som den klart beste låten.

Intet nytt å hente på Abandon, altså, men det var det kanskje ingen som forventet heller.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.