Pixies At The BBC – Velkomment gjenhør for fansen

Pixies At The BBC – Velkomment gjenhør for fansen

Opptakene er gjort «live» i BBC’s studioer i London i forbindelse med radioshowene til John Peel og Mark Goodier. Platen representerer ikke de helt store nyhetene fra gruppen som ble avviklet i 1991, men det hele sparkes i gang med en svært frisk versjon av Beatles-låten (Wild) Honey Pie. Pixies viser gjennom disse femten låtene sin unike evne til å kombinere energisk støypop med flotte og fengende melodier.

Til tross for at denne plata ikke kommer opp på høyde med det beste gruppa gav ut i sine velmaktsdager, vil dette for gamle fans være et velkomment gjenhør med kjente låter i nye versjoner. For nye lyttere vil Pixies At The BBC, sammen med samleplaten Death To The Pixies som kom ut tidligere i år, gi en bred presentasjon av bandets nesten femårige karriere.

Dag Hefte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.