Boy In The Bubble – Lovende debut!

Boy In The Bubble – Lovende debut!

EP-en Boy In The Bubble, som nå foreligger, er bandets (såvidt jeg vet) første utgivelse. Ifølge presseskriv er bandet ute etter platekontrakt, og skal jeg komme med tips til selskapene der ute har jeg følgende å si: Pondus fortjener oppmerksomhet!

Denne EP-en består av fem selvkomponerte spor, som røper at vi har med fem unge kreative musikere å gjøre. Som de selv sier, er det vanskelig å plassere dem i en bås, men min umiddelbare reaksjon sier meg at de musikalsk sett befinner seg en eller annen plass på veien mellom Velvet Belly og The 3rd & The Mortal.

Låtene bærer preg av at dette er et band som både vil og kan. Engelske tekster er i dette tilfellet heller intet minus, da det kler bandets stil. Samtidig vil jeg påpeke at det jeg hører ikke umiddelbart får meg til å skrike av begeistring. Men, går man litt mer i dybden på låtene, finner jeg flere ting som likevel fanger min oppmerksomhet. Først og fremst (og tydeligst) er vokalist Agnete Maria Forfang Kjølsrud i sine tolkninger. Hun føyer seg pent inn i rekken av de mange interessante kvinnelige vokalister dette landet har båret frem det siste tiåret.

Av låtene er det særlig A Bitterness Profound som bør trekkes fram, da denne alene på mange måter befester hvilke kvaliteter som ligger under overflaten her.

Alt i alt er Boy In The Bubble et interessant møte med et ungt norsk band, og jeg krysser mine fingre for at flere enn meg skal få glede av dem i tiden fremover!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.