Junk Science – Lørdagskveld på posthuset

Junk Science – Lørdagskveld på posthuset

På 90-tallet har geniale musikere fra alle verdenshjørner plassert seg på toppen i nesten samtlige sjangre som hører innunder kategorien pop & rock . Det er likevel første gang jeg sitter med en houseskive hvor musikerne i utganspunktet er iranere! De har vel og merke tilholdssted i New York, men likevel…!

Deep Dish har medvirket på flere remiksprosjekter for større og mindre artister, før albumet Junk Science nå foreligger, har de vært svært etterspurte i klubb-miljøet. Verden ligger altså nå framfor deres føtter, særlig når de får hjelp av selveste Tracey Thorn og Everything But The Girl på singelkuttet The Future Of The Future (Stay Gold) (allerede en stor hit på våre egne Topp 40-lister).

Innholdet på platen er ellers preget av en moderne og særegen sound, hvor den ene godlåten avløser den andre, og det i den grad at platen totalt sett blir en svært så elegant affære. Til tross for visse likhetstrekk med navn som Leftfield og Underworld, makter Deep Dish å unngå kopistfellen.

Junk Science er en utgivelse som enhver med sans for kvalitetsprodukter ikke bør la gå fra seg. Kall Deep Dish gjerne housemusikkens framtid – eller posthus om du vil…!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.