Hello Nasty – Kompromissløst mesterstykke!

Hello Nasty – Kompromissløst mesterstykke!

Intergalactic var det første singellåt fra albumet, noe som indikerte at resten kom til å bli meget bra. Da jeg fikk høre hele Hello Nasty satt jeg igjen med en matt følelse av lykkerus. Dette var ikke bare bra, det var fantastisk bra! Spor som Super Disco Breakin’, The Move og Intergalactic er så gjennomført kompromissløst og nyskapende at jeg ikke klarte å finne roen i meg på flere timer etterpå. Slik forsetter det på alle de 22 sporene.

Det å utgi et album bestående av hele 22 spor er i seg selv ganske krevende og stiller høye krav til materiale man har. Det blir ofte lett for at mange spor skal fungere som fyllstoff, noe som ikke er tilfelle her. Hvert eneste spor hører hjemme på denne utgivelsen. Jeg har sjelden eller aldri hørt sampling og lydeffekter som er så vellykkete. All honnør til produsenten.

Hello Nasty er etter min mening et flere hakk bedre album enn Ill Communication . Mange vil nok si seg uenig med meg, for nevnte album blir i ettertid av mange karakterisert som en klassiker. Det er for så vidt greit, men hva er da Hello Nasty? Hele albumet virker mer gjennomført og gjennomtenkt.

Liker du funk, hip hop, rock, rap eller hva enn vi karakteriserer Beastie Boys som, kommer du garantert til å elske dette albumet.

Arild Onarheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.