Let It Come Down – En tung biltur

Let It Come Down – En tung biltur

Det er svarte natta, det sprutregner og jeg befinner meg bak rattet i bil over Hardangervidda. Den eneste underholdningen jeg har er vindusviskerene som går for verdensrekord! Forsåvidt greit nok et lite stykke, men et sted går grensen…!
Man kan trekke en parallell til denne turen og Iha’s Let It Come Down. Isolert sett finnes det et par spor her som er ganske harmoniske og vellagede, men sett fra et større perspektiv blir det hele for platt og fryktelig kjedelig!
Et monotont stykke arbeid er et faktum. Er man langt nede og plasserer dette albumet i spilleren er jeg redd man aldri kommer seg opp igjen! Greit nok, det er en stor mottakergruppe på visepopmarkedet, men folk er nok mer kresen enn som så. Er i det hele tatt smårystet over at Virgin i det hele tatt har latt et så dårlig produkt passere!

Nei, det er på tide å stoppe bilen. Jeg er så trøtt at jeg kjører snart av veien!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.