My Side Of Town (The U.S. Version) – En brennende fyrstikk!

My Side Of Town (The U.S. Version) – En brennende fyrstikk!

Lutricia McNeal kommer opprinnelig fra Oklahoma i USA, men bor nå hos våre naboer i øst hvor hun faktisk også har giftet seg med en av våra søta brødre.

Låtmaterialet på plata er selvskrevet. Variasjonene er der; her finnes låter for dansegulvet, klinesituasjoner og hvileleie på sofaen. Hvis jeg må sette dette i en musikalsk bås så blir ikke det lett. My Side Of Town en kombinasjon av beat, dancepop og soul – dekkende for beskrivelsen av innholdet genremessig.

Hun har maktet å trykke på de rette knappene for å få frem et musikalsk budskap som mannen i gata vet å sette pris på. Dette illustreres vel nettopp godt når mange radiostasjoner varierer med å spille ikke bare et par spor fra albumet, men godt over halvparten av de tretten sporene.
Det er fengende og underholdende, men det blir som en fyrstikk; gnistrende og hot for en kortere periode og så slukkes det hele. Mao. Jeg blir likevel litt lei av det hele etter liten stund. Dette er ikke en CD jeg drar frem om et par år og sier: «hør på dette..!». Til det er det for lite «sjel» tilstede.

Når begge kjønn er samlet til vorspiel er dette helt kurant å spille. Enkelte spor (Washington) gjør også stor suksess på dansegulvene akkurat nå og slik vil det sikkert forbli en liten stund til.

Stemmen til Lutricia McNeal grenser til det imponerende. Hennes litt ru og halvmørke stemme er med på å løfte platen til godt over godkjent.

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.